Referanser og tidligere oppdrag !

Bytting av vinduer

JOBBEN BLE UTFØRT AV:

BERG BYGGTJENESTER AS

 

Ikke fått siste regning enda, men frister til å gi full score for det. Nest billigst på pristilbud (den billigste kom aldri med kontrakt). Arbeiderne var nøyaktige, løsningsorientert, effektive, hyggelige OG ryddige. Dem samlet søppel i sekker, og satte gamle vinduer på paller etter hvert.
Roy-Inge Hilseth ca

Skifting tak, vindu, terrassedør og inngangsdør

Jobben utført av

BERG BYGGTJENESTER AS


Meget pent utført arbeide, utført raskt og til avtalt pris. Opplever at vi har fått mye for pengene! Opplevde svært god service, og følte at vi som kunder ble godt ivaretatt. Folkene som var her og arbeidet var tydeligvis dyktige og nøyaktige, og hadde gode løsninger å komme med der hvor det var nødvendig. Resultatet ble rett og slett knallbra, og vi har ingenting å sette fingeren på. Anbefales på det varmeste!


Anne-Gudrun Klæth Lyngsmo

 

Ny Yttergang

JOBBEN BLE UTFØRT AV:

BERG BYGGTJENESTER AS

 

De jobbet raskt og effektivt, og vi ble fornøyd med resultatet.

Kan trygt anbefales videre.

 

Inga Hatle Grindvik

Ombygge til en hybel

JOBBEN BLE UTFØRT AV:
BERG BYGGTJENESTER AS


Raskt arbeid, høy kvalitet, veldig løsningsorientert (på detalje nivå), problemtfritt og en jobb som var gjort til avtalt pris. Tillegg pluss for bra koordinering mellom de forskjellige bransjene (rør og elektriker).
Morten Strandquist


 

Please reload

Postadresse:  

Tyttebærvegen 11,7600 Levanger

Org.nr:  

   992 887 052

Telefon: 

  906 49 917

 

Mobil: 

Epost: 

911 52 485

Berg Byggtjenester

 

© 2013-BergByggtjenester                                                                                                                                                                                                           Web: Oskars